március 2014


Hirdetmény a helyi választási bizottság választott és delegált tagjairól

A helyi választási bizottság kiegészült a jelölő szervezetek által delegált tagokkal, melyről szóló hirdetményt a linkre kattintva megtekinthetik.

TŰZGYÚJTÁSI TILALOM!

2014. március 22-től kezdődően tilos tüzet gyújtani a Bács-Kiskun megye területén fekvő erdőkben és fásításokon, valamint az erdőterületek illetve fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területeken kijelölt tűzrakó helyeken is, valamint a közút- és vasút menti fásításokban, beleértve a parlag és gazégetést is!

A hirtelen nappali felmelegedés és a csapadékmentes, száraz időjárás miatt a megye erdőterületein és annak környezetében – különösen a parlag- és legelő területekkel határos erdőkben, valamint a fenyvesekben - fokozott tűzveszély alakult ki, ezért a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága átmeneti időre általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el.

2014. 03. 21.

Társulási ülés dátuma: 
2014. 03. 21.
Meghívó: 
Jegyzőkönyv: 
Határozatok: 

Bács Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézetének áprilisi lakossági nyílt napjai

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézetének áprilisi progjamát megtekinthetik az alábbi csatolatban.

2014. MÁRCIUS 24-ÉN ÜGYFÉLMENTES NAP LESZ A MUNKAÜGYI KÖZPONTBAN ÉS A JÁRÁSI MUNKAÜGYI KIRENDELTSÉGEKEN

Tájékoztatjuk a tisztelt Lakosságot, hogy az informatikai hálózat karbantartása miatt 2014. március 24-én a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjában, valamint a járási munkaügyi kirendeltségeken az ügyfélfogadás szünetel.

A hét többi napján az ügyfélfogadás változatlan.

Tisztelt ügyfeleink megértését kérjük!

 

 (Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)

 

Tájékoztató erdőgazdálkodók részére

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatóságának tájékoztatóját megtekinthetik az alábbi csatolatban.