november 2012


Jó Állam – 2013’ Járások és kormányablakok

Jó Állam – 2013’ Járások és kormányablakok

Konferencia a területi közigazgatás reformjáról

 

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Jó Állam – 2013’ Járások és kormányablakok címmel rendezett sajtókonferenciát 2012. november 20-án a megyei és helyi sajtó meghívott képviselői számára, melynek célja az volt, hogy a területi közigazgatás reformjával összefüggő, 2013. január 1-jével életbe lépő jelentős változásokról mind a fővárosban, mind a vidéken élő emberekhez hiteles információkat juttassanak el.

Milyen problémákkal szembesülhetnek a fogyasztók határon átnyúló online vásárlás során?

Milyen problémákkal szembesülhetnek a fogyasztók határon átnyúló online vásárlás során? Új csalási formák megjelenése miatt szükséges a körültekintés!

Garantált a járási hivatalokhoz kerülő köztisztviselők eddigi bére

Sajtóközlemény

 

Garantált a járási hivatalokhoz kerülő köztisztviselők eddigi bére

 

Minden, a polgármesteri hivataloktól a járási hivatalokhoz átkerülő tisztségviselőnek garantálja a kormány az eddigi bérét. Az érintett közszolgálati tisztviselők illetménye főszabály szerint nem változik. A járási hivatalok működéséhez szükséges utolsó simításokat tartalmazó törvénycsomag hamarosan az Országgyűlés elé kerül.

 

Új helyen és kibővült tevékenységi körrel várja a rászorulókat a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Iroda

 

Tisztelt Polgármester Úr!

Engedje meg, hogy örömmel tájékoztassam: új helyen és kibővült tevékenységi körrel várja a rászorulókat a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Iroda. A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület által működtetett esélyházban a legfontosabb célkitűzés továbbra is a társadalom leghátrányosabb helyzetű rétegeinek megsegítése marad.

A jövőben a Reile Géza utca 22. szám alatt várjuk a rászorulókat a Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házak Hálózatának Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Irodájában. Az elkövetkező hónapokban az esélyegyenlőség jegyében a felzárkóztatás és a hátrányos megkülönböztetés csökkentése érdekében tevékenykedünk és szervezzük programjainkat.

 

Százezren kaphatnak támogatást informatikai és nyelvi képzésekhez

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

Százezren kaphatnak támogatást informatikai és nyelvi képzésekhez

Százezer felnőtt kaphat támogatást informatikai és idegen nyelvi képzésekhez: a kiemelt uniós projekt elindítását kedden jelentette be Hidas János, a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (KIH) elnöke.